Nieuws

< Terug naar overzicht

Te weinig jongeren kiezen voor bouwonderwijs

 

Volgens de Bouwunie kiezen steeds minder jongeren voor een job in de bouwsector, en ook het aantal meisjes, slechts 4%, blijft betreurend laag. Nochtans heeft de bouwsector meer dan ooit nood aan geschoolde krachten, ongeacht de tijdelijke mindere verwachtingen wegens de corona-crisis.

 

Aan het imago van de bouwopleidingen wordt momenteel volop gewerkt. Er werden vorig schooljaar sectormiddelen herverdeeld en scholen die aan de juiste criteria voldoen, zullen hiervan profiteren om verder te kunnen investeren in kwaliteit en de nieuwste bouwtechnieken. Dat moet leiden tot een beter en moderner imago van de bouwopleiding bij de jongeren én de ouders.

 

Maar wie promoot deze opleidingen beter dan iemand die met beide voeten in de bouwsector verankerd staat? Juist. Jullie!

 

Daarom lanceert Omni-Term een warme oproep aan alle installateurs en ouders.
Laat ons samen jonge mensen warm maken voor een studierichting in de bouw! Installateurs zijn de beste vertegenwoordigers van de HVAC-sector, want wat kan nu beter overtuigen dan de voldoening die jullie uit je job halen, de trots bij een perfect geïnstalleerd ventilatiesysteem, de dankbaarheid van de klant waar je een airco installeerde tijdens een hittegolf, of waar je putje winter de ketel ging herstellen?

 

Together we make HVAC great again!


< Terug naar overzicht

Omni-Term PRO

Aanmelden

Bestel online tot 17u,

volgende leveringsdag geleverd! 

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken nieuwe collega's! 

Klik hier en ontdek er alles over 

Word jij onze nieuwe collega? Lees meer

Unieke integratie met installatie-software-pakketten

Omni-Term Pro heeft een unieke link met Plenion, Cafca, Handsoft en Robaws.

Gebruikt u een ander software-pakket?

Contacteer ons om de mogelijkheden te kennen.