Nieuws

< Terug naar overzicht

Nieuwe Radson radiatoren in voorraad

Radson lanceert een nieuw gamme horizontale paneelradiatoren. De nieuwste radiatoren hebben eigenschappen die ontworpen zijn om de ultieme flexibiliteit, prestaties en veiligheid te bieden.

Van aansluitpunten tot drukniveaus, en van montagesystemen tot duurzaamheid. En natuurlijk zijn bij Omni-Term ook deze radiatoren uit voorraad leverbaar. Een overzichtslijst kan je vinden achter de link onderaan dit nieuwsbericht. 

 
 
 
 
 
 
 • Maximale Flexibiliteit: De nieuwe radiatoren bieden ongeëvenaarde flexibiliteit dankzij 8 aansluitpunten. Daarnaast kunnen de thermostatische koppen flexibel aan de rechter- of linkerkant worden geplaatst.
 • Hogere Druk: Radson heeft de producten verbeterd door de druk te verhogen naar 10 bar in plaats van de gebruikelijke 6 bar. Dit zorgt voor nog meer betrouwbaarheid en duurzaamheid.
 • Meer Flexibiliteit: Voor extra gemak worden de radiatoren geleverd met 3/4" pasnippels, waardoor de installatie nog eenvoudiger wordt.
 • Veilig Montagesysteem: Radson zorgt voor uw veiligheid met het antischuifclips MCW-7 montagesysteem, waardoor installaties stabiel en betrouwbaar zijn.
 • Stijlvol Ontwerp: De accessoires zijn volledig in harmonie met radiatoren, en zijn beschikbaar in een speciale kleur om uw ruimte nog aantrekkelijker te maken.
 • Thermische Balancering: De thermische balancering werd vereenvoudigd met vooraf ingestelde inserts, waardoor u uw systeem gemakkelijk kunt optimaliseren.
 • Duurzame Verpakking: De radiatoren worden nu geleverd in een verbeterde duurzame verpakking om onze planeet te helpen beschermen.

 

Vind de nieuwe modellen in onze webshop:

  • Integra Flex
  • Parada Flex
  • Ramo Flex

Check ons overzicht nieuwe stockradiatoren! Meer informatie vind je op onze webshop!  

< Terug naar overzicht

Omni-Term PRO

Aanmelden

Bestel online tot 17u,

volgende leveringsdag geleverd! 

Real-time voorraad op pro.omniterm.be

Ontdek de grote en accurate beschikbaarheid van de Omni-Term voorraad op pro.omniterm.be!

Real-time voorraad op pro.omniterm.be Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken nieuwe collega's! 

Klik hier en ontdek er alles over 

Word jij onze nieuwe collega? Lees meer

Unieke integratie met installatie-software-pakketten

Omni-Term Pro heeft een unieke link met Plenion, Cafca, Handsoft, Robaws, Simpla en Visma-Bouwsoft.

Gebruikt u een ander software-pakket?

Contacteer ons om de mogelijkheden te kennen.

  

 

 

Simpla

Visma Bouwsoft groot