Nieuws

< Terug naar overzicht

Ontdek onze grote voorraad wisselstukken!

Bij Omni-Term begrijpen we dat efficiëntie en betrouwbaarheid cruciaal zijn voor elke installateur. Daarom gaan we verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige afgewerkte producten – we leveren ook wisselstukken van al onze belangrijkste merken. Dit stelt installateurs in staat om snel en kosteneffectief problemen op te lossen, waardoor ze de eindklanten altijd de beste oplossing aangeboden krijgen.

Wanneer uw klant met een defect zit, kan u het probleem opsporen en het gewenste stuk bij ons bestellen. Nog handiger is een bezoek aan onze toonbank, waar een snelle service ervoor zorgt dat de tijd dat de installatie niet werkt tot een minimum wordt beperkt. Niet alleen staat uw klant niet lang in de kou, ook de levensduur van de installatie kan worden verlengd! Op deze manier kunnen onnodige kosten vermeden worden. 

Wisselstukken spelen een belangrijke rol bij het handhaven van de betrouwbaarheid, efficiëntie en levensduur van een verwarmingsinstallatie. Het investeren in reserveonderdelen en het implementeren van een adequaat onderhoudsprogramma kan op de lange termijn aanzienlijke voordelen opleveren, voor u en voor uw klant!

Ontdek ons uitgebreide assortiment wisselstukken van diverse merken gemakkelijk online. Omni-Term staat klaar om u te ondersteunen bij het handhaven van hoogwaardige verwarmingssystemen, zodat u uw klanten altijd de beste service kunt bieden:

Ontdek ze online:

Vaillant

ATAG

Elco

CTC

ACV

Junkers

En nog veel meer!

Of raadpleeg uw vertegenwoordiger/filiaal!

< Terug naar overzicht

Omni-Term PRO

Aanmelden

Bestel online tot 17u,

volgende leveringsdag geleverd! 

Real-time voorraad op pro.omniterm.be

Ontdek de grote en accurate beschikbaarheid van de Omni-Term voorraad op pro.omniterm.be!

Real-time voorraad op pro.omniterm.be Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken nieuwe collega's! 

Klik hier en ontdek er alles over 

Word jij onze nieuwe collega? Lees meer

Unieke integratie met installatie-software-pakketten

Omni-Term Pro heeft een unieke link met Plenion, Cafca, Handsoft, Robaws, Simpla en Visma-Bouwsoft.

Gebruikt u een ander software-pakket?

Contacteer ons om de mogelijkheden te kennen.

  

 

 

Simpla

Visma Bouwsoft groot